Welkom op de bijsluitersite van de Knoevelshop.

In de Knoevelshop vindt u het uitgebreidste assortiment aan originele kleindier-artikelen. Wij bieden onder andere shampoo's en handige hulpmiddelen, naast een uitgebreid assortiment aan leuke geschenk-artikelen.

Voor de shampoo's en medische producten geldt dat velen voorzien zijn van een bijsluiter. In deze bijsluiter vindt u meestal meer over de oorsprong van het product en de correcte toepassing. De bijsluiters worden met de producten meegezonden, maar het kan altijd gebeuren dat u deze per ongeluk kwijtraakt of dat u juist vooraf benieuwd bent naar de aanvullende informatie.

Daarom vindt u op deze site alle informatie gemakkelijk en overzichtelijk online in PDF-bestanden. Alle bijsluiters zijn geschreven door Knoevelshop.nl en zijn enkel bedoeld voor eigen gebruik. De teksten zijn merendeel toegespitst op het gebruik bij cavia's, omdat daar onze focus op ligt.

Shampoos, lotions, crèmes etc die een bijsluiter hebben, vindt u terug onder het kopje 'shampoos etc' in het menu hierboven. Alle andere producten, zoals de handige hulpmiddelen, vindt u onder het kopje 'Overige'.

Heeft u na het lezen van de bijsluiters nog vragen? Stuur dan een e-mail door *HIER* te klikken.

Om direct naar de Knoevelshop te gaan, klikt u op de knop 'knoevelshop' rechtsboven in het menu!