Al onze bijsluiters zijn met veel zorg samengesteld. De teksten zijn geschreven door Knoevelshop.nl en berusten zowel op de basisgegevens van een artikel, als op onze eigen ervaringen met dit product of met cavia's in het algemeen.

Desondanks dienen adviezen als leidraad gezien te worden en kan Knoevelshop.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan producten of aan dieren bij onjuist gebruik. Onze producten zijn geen geneesmiddelen. Hoewel zij goede resultaten kunnen geven, vervangen onze producten geen geneesmiddelen die voor een specifieke kwaal zijn voorgeschreven door een ervaren dierenarts. Een bestelling in de Knoevelshop.nl vervangt geen dierenartsbezoek!

Veel hulpmiddelen zijn onbekend bij dierenartsen omdat wij juist proberen alternatieve producten te bieden die soms meer mogelijkheden bieden dan reguliere producten. Bij twijfels over het gebruik van een product, adviseren wij de informatie over het product beschikbaar uit onze bijsluiters of uit de webshop te tonen aan de dierenarts zodat hij of zij op de hoogte is van de behandeling van uw dier.

Voor vragen en problemen kunt u contact opnemen met Knoevelshop.nl. Wij proberen uw e-mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.